<<<

Network Services

 
Hoe goed een netwerk, server, werkplek of virtuele omgeving ook is ingericht, er kunnen altijd incidenten voorkomen. BeeOne meent dat de incidenten die zich bij bedrijven voordoen in hun ICT-omgeving vaak dezelfde zijn, echter de oplossing is vrijwel altijd anders! Dat komt omdat een oplossing ook afhangt van de werkwijze en ervaring van de beheerders en de gebruikers. Tevens kan de bedrijfscultuur een bepalende factor zijn.
De oplossing voor een klant moet hem passen als een handschoen, vindt BeeOne. Daarom werkt BeeOne niet met standaardoplossingen maar met standaardcomponenten om een oplossing op maat te maken. Door samen met de klant het ontwerp op te bouwen, komen we tot ideale combinatie van hedendaagse technieken en functionaliteit.

BeeOne biedt hardware matige oplossingen op basis van een ‘multi-vendor'-aanpak, waardoor volledig merkonafhankelijk geopereerd wordt. Het ontwerp, de daadwerkelijke implementatie en nazorg worden daadkrachtig en zonder onnodige overhead geleverd.
BeeOne beschikt over een eigen professionele servicedesk waar zowel klanten met en zonder Service Level Agreement (SLA) terechtkunnen. Binnen Network Services kent BeeOne onder meer vijf kennisgebieden: Microsoft Solutions, Novell Solutions, Server Based Computing, Storage én Server- en werkplekvirtualisatie. Door te zorgen voor overlappende kennis op deze gebieden, zijn de professionals in staat hybride omgevingen te optimaliseren.
Op deze manier zorgt BeeOne ervoor dat medewerkers vlot samen kunnen werken en er een gezonde werksfeer is. Dat medewerkers kunnen vertrouwen op het systeemlandschap dat BeeOne heeft ingericht.